Opel Vectra: Motor stotterd, en slaat af.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 V6

Sinds een paar weken loopt onze auto slecht, bij terugschakelen sloeg de motor soms af, de garage [opeldealer] heeft het gasklephuis en de stappenmotor gereinigd, dit hielp een paar dagen, terug bij de garage is de stappenmotor vervangen, hierna werd het nog erger, ik heb de auto meerdere keren over een kruising moeten duwen nadat hij was afgeslagen.
Hij start dan ook zeer moeilijk, dit duurde soms een minuut of vijf, de garage weet het ook niet zo goed meer en wil wel verder kijken maar begint nu over grote geldbedragen hiervoor.
Wie heeft hier een antwoord op?

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

martin1986 (0), 12 jaar geleden

hallo ik heb zelfde probleem ongveer de auto slaat al zo gauw je het gas los laat hikt en bikt soms en lijkt of die op drie celinders loopt als je hem begin van de dag start heb je al oplossing of lijkt je probleem hier ook op hoor ik graag

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

Nog geen oplossing,en het probleem lijkt op dat van jou,garage zegt nu dat er een nieuw gasklephuis gemonteerd moet worden,maar dat kost niet niks en ze weten niet zeker of het dan over is.
Mooi waardeloos.

willem12077 (0), 12 jaar geleden

Probleem lijkt op bobineprobleem. In kennissenkring niet iemand met vergelijkbare auto. Probeer bobineblok uit te wisselen Loop in ieder geval alle kabels na.

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

Ik ben het helemaal zat en heb de auto ingeruild op een BMW.
Bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.