Opel 0: Motor vervangen, waar moet dit stekkertje. X2.0XEV calibra

Brandstof: Benzine, Motorcode: X2.0XEV

Hallo,

Vorige week heb ik het motorblok van mijn calibra ecotec X2.0XEV vervangen door een ander identiek blok. Ik had foto's gemaakt tbv het makkelijk aansluiten van het blok en toch heb ik 2 stekkers en 1 sensor die op beide past. Mijn vraag is waar hoort deze sensor op en waar is de ander dan voor, ik kom er niet uit. Het gaat om de klopsensor die op beide plekken past (zie rode pijlen). dan rest de vraag als ik weet waar deze hoort wat er dan op de andere plek hoort. De klopsensor is nu op B aangesloten en past ook op A, A zit aan de onderkant van de strip waar ook de injectoren op aangesloten zitten.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

[img]http://94.215.167.136/Untitled.png[/img]

[img]http://94.215.167.136/Untitled2.png[/img]

[img]http://94.215.167.136/Untitled3.png[/img]


Groetjes Michael Stremmelaar

discutabel

Geplaatst door discutabel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

discutabel (0), 10 jaar geleden

Probleem is bekend. In de plastic kabelboom waar ook de injectoren zitten aangesloten bij A zitten 2 loze stekkers zonder draden. Dus hier hoeft blijkbaar niets op aangesloten te worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel 0 of stel zelf een nieuwe vraag.