Opel Zafira: Motorelektronicaverklikkerlicht brandt en auto rijdt niet go

Bouwjaar: 2000

Hallo,

Wie heeft hier ervaring mee,
Ik rij in een zafira uit 2000 1.8 elegance benzine motor, de auto start gewoon en rijd normaal weg maar na ca 1 km begint hij een beetje in tehoudenen en gaat de motorelektronica verlichting branden en begint de auto schokkerig te rijden, bij uitlezen bij de dealer kwam er uit dat de MAF sensor een tehoge gehalte aan gaf, MAF sensor is gecheckt en lijkt in orde, CO2 gehalte is ook goed, wie o wie weet een oplossing???


Ik hoop at iemand er een oplossing voor heeft

groetjes Hein

Heinonline

Geplaatst door Heinonline (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

tijne (0), 19 jaar geleden

slechte stekker contakt meschien van de senzor? en of loop die draat even na of dat hij nergens klem zit en of gebroken is.

Heinonline (0), 19 jaar geleden

ok ik ga de draad nalopen , ik had al de pooltjes wat wijder gemaakt dat het weer wat beter contact maakt, ik zal elctronica cleaner er in spuiten mischien helpt dat??

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

luchtfilter dicht? imitatie luchtfilter gemonteerd?

Heinonline (0), 19 jaar geleden

ik zal eens kijken, maar het zijn allemaal originele opel motorhuis onderdelen,maar ik krijg er wel een jootje van, ik lijknet een beginnende rijder horten en stoten,

Heinonline (0), 19 jaar geleden

luchtfilter is origineel, ik heb hem nog eens ingespoten met electronica contact cleaner , stekkers met tierope goedvastgebonden en met de pooltjes iets verwijdt voor beter contact, ik snap er niets meer van, wie heeft dit eerder meegemaakt????

tijne (0), 19 jaar geleden

is het je stappen motor niet (of zeg ik nu hele rare dingen?)

Heinonline (0), 19 jaar geleden

Vanochtend op de snelweg reed hij goed, het is echt met lage toeren in het stadsverkeer onder de 100 km is het niet goed, maar staat zo raar over die verkeersdrempels!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.