Opel astra g: motorlampje brand steeds

Bouwjaar: 2001

Hallo heb een astra bouwjaar 2001 waar ik goed over tevreden ben tot dat het iets is natuurlijk maar het gaat om het volgende
telkens brand er een lampje het lampje is een auto met een sleutel erdoorheen naar de garage geweest maar kunnen het probleem niet opsporen. raar raar wat is dat?
als het lampje begint te branden dan rijdt ie niet fijn in zijn 2de versnelling houdt ie in en kan in een keer kan ie doorschieten dus opzich ook gevaarlijk.


weet iemand wat het kan zijn ze hebben al vanalles gedaan maar het probleem blijft dat lampje brandt steeds opnieuw wie kan mij helpen??

tarzan

Geplaatst door tarzan (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

opelfan (0), 16 jaar geleden

laten uitlezen bij een opel dealer dan weet je het direct . Kan van alles zijn , uitlezen is de boodschap . ga desnoods naar een andere opel dealer één die wel met diagnose apparatuur kan werken .
mvg

tarzan (0), 16 jaar geleden

ik heb hem al uit laten lezen en dachten het probleem te hebben gevonden maar nee het zou het gaspedaal sensor zijn dus een nieuw gaspedaal erop nog wat anders nieuw erop maar het probleem blijft.

wat nu?

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

ehhhhhhhh, wat voor motor zit er in? en wat voor foutcode was er aanwezig?

tarzan (0), 16 jaar geleden

hij gaf aan dat het gaspedaal sencor was maar er is een pedaal ingezet en nog iets weet ik niet wat maar hij is nog niet uit de problemen het lampje gaat echt steeds weer aan.

wat nu

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Zoals Opeltje al vroeg: welk soort motor en welk nummer had de foutcode?

Gr.

tarzan (0), 16 jaar geleden

het is de opel astra G-SS type Z1.6se benzine

tarzan (0), 16 jaar geleden

de foutcode weet ik niet hij zei dat het de gaspedaal sencor was meer weet ik niet

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

als het foutcode p0120(8) en/of soms p1515 storing gasklep sensor was en je geen airco hebt is de oplossing vaak erg simpel...even nieuwe software laten laden bij de dealer in je motorstuurapparaat...en waarschijnlijk is je probleem opgelost...

tarzan (0), 16 jaar geleden

hallo

maar we hebben wel airco wat dan?

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

ik zou toch even eigenwijs zijn en nieuwe software vragen bij de dealer...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.