Opel Insignia 2012: Navigatie draait kompleet Nuts

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Sinds enige tijd doet m'n navigatie bijzonder raar. Ene keer werkt hij perfect, andere keer wil hij niet opstarten, dan is hij wel eens de weg kwijt en krijg je een grijs scherm. kortom, kompleet van de pot gerukt. Bij het starten van de wagen loopt perfect, start 'meestal' wel op. Eens ik op de weg kom en de bestemming wil ingeven kan ik geen stad invoeren en blijft hij gewoon hangen. Kan wel terugkeren naar algemene kaart maar dat is het ook. Wanneer het soms wel lukt om de bestemming in te geven duurt het eindeloos om de route te bepalen. Soms ben ik op de bestemming wanneer het eindelijk start.

Ik mocht al lezen hier over de antenne en/of de unit maar zijn er soms mensen die dit ook hebben voorgehad? En vooral hoe op te lossen. De navigatie gebeurt door SD-kaart welke in de middenconsole zit. Ik heb al de zekeringen verwijdert enz... Eigenlijk ben ik op zoek naar waar de unit zich precies bevindt in het voertuig en ook waar en welk kabel van de antenne dit zou zijn.

thx

TomRonsse

Geplaatst door TomRonsse , lid sinds 1 jaar geleden

1 Reactie

bert klein PRO, 6 maanden geleden

Meestal dakantenne indien aanwezig,. komt vocht in zodoende weerstand antenne vooral als er van de wasstraat gebruikt wordt .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Insignia of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.