Opel Astra: niet harder als 60km/h

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Net een telefoontje gehad van een kennis. Hij kon niet harder meer als 60km/h en het motorcontrole lampje brand (noodloop?)hij heb geen vermogen meer en hoort een sissend geluid. Dus ik vermoed ergens een lucht lekkage maar waar zou ik moeten zoeken aangezien het geen turbo is dus een losgeschoten turboslang is niet van toepassing.

BVD J.Straatmans

J.Straatmans

Geplaatst door J.Straatmans (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

met remmenreinger erlangs spuiten kijken of de motor reageert maar het kan ook zijn dat je uitlaat dicht zit dan gaat hij ook sissen om zijn gas kwijt te kunnen

J.Straatmans (0), 13 jaar geleden

Het probleem is opgelost,de kat. blijkt verstopt te zitten en is gaan lekken langs de pakking. Met een beetje geluk alleen de kat. maar met een beetje pech zijn er stukjes kat. materiaal verder door de uitlaat gegaan en zit 1 van de dempers ook nog verstopt. Maandag komt er eerst een nieuwe kat. onder en dan zien we verder.

Gr. J.Straatmans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.