Opel astra G 1.6-16v: niet te starten, startmotor draait niet en geeft geen klik

Bouwjaar: 2000

Deze auto start niet, als je hem wilt starten en op contact zet, dan branden alle controlelichtjes, de ventilator en de radio werken allemaal, als je hem doordraait om te starten dan gebeurt er helemaal niets, de startmotor draait niet rond en klikt niet eens. Als je de accupolen los en vast maakt dan start ie ineens wel weer, verder is er aan de auto niets te merken.
Heeft iemand een idee?

jur_g

Geplaatst door jur_g (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Probleem met de startonderbreker misschien??

Willem

jur_g (0), 18 jaar geleden

Allemaal de beste wensen en een succesvol 2006

bedankt voor de reactie,

Heb wel eens een sleutel gehad zonder chipje in de behuizing maar dan draait de startmotor wel (was overigens een zafira diesel), heb je enig idee hoe ik dit kan controleren of het inderdaad aan de startblokkering ligt? Het lijkt mij niet eenvoudig om dit te omzeilen omdat dit bedoelt is tegen diefstal. Of kan alleen de dealer uitsluitsel geven?
Alvast bedankt.

kasperht (0), 18 jaar geleden

Bij startonderbreker doet volgens mij idd de startmotor het wel, maar slaat de motor niet aan doordat de brandstofpomp niet werkt...zo werkte het iig bij mijn opel...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.