Opel Omega: No Cd

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 DTI

Mijn CCR-2006 herkent geen cd's meer.
Bij het plaatsen van 4 orginele cd"s in de wisselaar geeft hij de melding NO CD.
Wat kan daar het euvel van zijn ?
Hoe krijg ik de CCR-2006 uit de auto ? ( Moet eerst het frontje eraf of moet die in zijn geheel uit het dashbord getrokken worden).

Mistral

Geplaatst door Mistral (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kleijn (0), 14 jaar geleden

p bedieningsapparaat airco. Houder inschuifvak losmaken – 7 bevestigingsbouten (1). Kabeltrosstekker asbak voor losklemmen (pijlen). Houder inschuifvak eruit trekken, kabeltrosstekker antennekabel (2) losklemmen, kabeltrosstekker radio- of navigatiesysteem (3) ontgrendelen en verwijderen. Houder inschuifvak uit middenconsole verwijderen. Inschuifvak ontgrendelen




in zijn geheel
mvg willem2

Martijn7427 (0), 14 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde gehad: 4 cd's in de wisselaar en No-CD. Ik kreeg de wisselaar er ook niet meer uit. Er bleek 1 cd uit de wisselaar te zijn geschoten, terwijl de wisselaar in de cd-speler zat. Dat kwam doordat er een veertje in de wisselaar was losgeschoten. Maar voordat ik daarachter was, heb ik het volgende gedaan:
- Radiounit in zijn geheel eruit gehaald. (Je ziet 4 gaten zitten, met kleine schroevendraaiers er voorzichting in gestoken en dan met grotere platte schroevendraaier voorzichtig de hele unit naar voren wrikken).
- Toen de cd-speler helemaal losgeschroefd van unit en opengemaakt. (Zit allemaal aan elkaar met hele kleine torx-schroefjes (mijn kleinste torx-sleutel was t10 en dat is te groot, dus ik heb de schroefjes met een punttangetjes losgedraaid, wat een gepiel!).
- Daarna de wisselaar uit de speler gehaald.
- Vervolgens de wisselaar helemaal uit elkaar gehaald. (Goed kijken hoe het zit!) Toen een nieuw veertje aangebracht en de wisselaar weer in elkaar geschroefd. 't Is wel een werk, maar daarna nooit meer problemen!

gr.

Martijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.