Opel Astra: NOG NIET GELUKT HELAAS

Bouwjaar: 1999

Hallo, ik heb vandaag de E.G.R klep schoongemaakt en helemaal uit elkaar gehad, alle lijdingen nagekeken maar zie geen bijzonderheden. de auto sloeg wel heel even aan. maar dat was dus van korte duur.er zat weer veel valse lucht in . ook zat er heel veel zwarte drap en smeer in de egr klep. als ik diessel in het filterhuis doe ,is het meteen weer weg, waarheen???? wat zou ik nu nog kunnen proberen?ik hoop dat er nog een oplossing komt, kan ik er morgen weer mee beginnen. bedankt vast voor al u adviezen. groetjes nico.

venema11745

Geplaatst door venema11745 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

venema11745 (0), 18 jaar geleden

ook kreeg ik een reactie dat het de stroomtoevoer naar de electrostop kan zijn, met andere woorden de stroomkabel naar de electro stop kan een breuk hebben waardoor de brandstofklep dicht klapt. maar waar zit dat??? en is dit een mogelijkheid. graag u advies. bedankt nico

fritske (0), 18 jaar geleden

nico,
het is makkelijker als je je reacties bij je originele bericht zet. Op deze manier moeten de lezers alle berichten bij elkaar gaan zoeken, en dat is een flink gepuzzel.

succes nog met je probleem
groeten fritske

venema11745 (0), 18 jaar geleden

sorry , weet nu hoe het werkt. bedankt voor de tip.

SneakyBass (0) PRO, 18 jaar geleden

ff naar de Opel dealer, en nieuwe software laten programmeren in het stuurapparaat (zonder EGR aansturing) dan is het probleem van de EGR klep weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.