Opel Zafira: Nokje afgebroken van CDR-500 radio

Bouwjaar: 2000

Ik heb dus een CDR-500 radio in me auto maar nu is het linker nokje afgebroken van de radio die het frontje vasthoud. Nu blijft het frontje aan de linkerkant niet meer zitten. Iemand hier een oplossing voor of moet ik hem ter reparatie aanbieden bij de dealer. Baal er wel van omdat het iets heel kleins is maar daardoor werkt je radio mooi niet meer.

Roortje

Geplaatst door Roortje (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

radio laten repareren of frontje vastlijmen in het toestel.

Roortje (0), 20 jaar geleden

Zoiets had ik dus ook al gedacht maar eerst maar de code bij Opel opvragen want die heb ik dus niet. Misschien kan ik hem zelf maken want repareren zal wel weer kostbaar zijn.

jagerdj (0), 20 jaar geleden

Hoi Ron,

Ik heb hetzelfde gehad. Met een klein boortje heb ik op de plek van het nokje een gaatje geboord en er een nieuw plastic nokje ingelijmd.(met speciale lijm) Het werkt weer perfect.

Roortje (0), 20 jaar geleden

Bij mij is alleen het nokje iets naar binnen weggebogen dus ik wil proberen de radio eruit te halen en open te maken om te zien of ik hem iets terug kan buigen en dan met een klein druppeltje lijm hem weer vast kan zetten.Maar ik moet eerst de code hebben van de radio van de vorige eigenaar want ik ben al bij opel geweest maar daar vragen ze 25 euro voor het opvragen van de code. Dus eerst via de garage bij de vorige eigenaar horen of ie hem heeft en anders via de garage spelen dat zij voor de kosten mogen opdraaien :-)

Mvrg Ron

jagerdj (0), 20 jaar geleden

Ah... Ik dacht dat het nokje van je frontje was afgebroken waardoor deze niet meer blijft zitten. Je radio hoeft er dan nl.niet uit.
Het lipje in de radio terugbuigen kan je wel vergeten denk ik.
Misschien een groter nokje maken aan je frontje?

Roortje (0), 20 jaar geleden

Ik ben vanmiddag even bezig geweest en kon het lipje met een naald terug halen en heb toen een druppeltje seconde lijm erop gedaan en nu zit ie weer als een huis, gelukkig.
Thx voor de hulp
Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.