Opel Agila: olie lekage vebak

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

hallo ik heb een agila is na beurt bij opel garage olie gaan lekken op de versnellings bak lijkt op de naad tussen de bak en vliegwiel huis bij de beurt is de olie van de vernellings bak verveangen dealer zegt door dunnere olie olie pluggen zitten vast en zit niet te veel in maar het lijkt wel of er atf olie in zit rood van kleur rep kost 600euro heeft iemand dit ook gehad k vroeg me af waarom gaat hij lekken na de beurt zit er misschien verkeerde olie in ik hoor jullie graag groetjes en alvast bedankt

gerardzegveld

Geplaatst door gerardzegveld , lid sinds 13 jaar geleden

1 Reactie

Ralf_Jensen PRO, 10 jaar geleden

Gerard, gebruik eens leestekens. Dat leest een stuk plezieriger.

Zoals ik begrijp, is meteen ná de servicebeurt deze lekkage ontstaan.? Dan moet je meteen terug naar je garage, en dit reclameren. Heeft geen zin om hier een discussie over op te starten. Laat de garage dit netjes oplossen. Dit zullen ze zelf ook willen, slechte reclame is niemand bij gebaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Agila of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!