Opel Astra: olie lekkage stuurhuis (ELEC.HYDRO)

Bouwjaar: 2001

HALLO,
IK HEB MIJN ASTRA G 2001 DTI MEEGENOMEN NAAR CURACAO, SINS KORT LEKT ER OLIE UIT DE RECHTER STUURSTANGHOES. IK HEB DE GROENE OLIE WEER BIJGEVULD.iS ER EEN REVISIE SET VOOR HET STUURHUIS TE KRIJGEN, OF EEN LOSSE KEERRING ????

BVD BART

bart885

Geplaatst door bart885 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

er is geen losse keering voor helaas. vervangen van het stuurhuis is de enigste optie helaas.

hofman (0) PRO, 19 jaar geleden

Met alle respect voor jou Opeltje maar als er bij de dealer geen losse keerring te krijgen is,wil dat niet zeggen dat die nergens te koop is er zijn bedrijven die eventueel een keerring op maat maken.Ik vond dit echt een dealer antwoord.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

dat mag je rustig zeggen hoor...maar wij hebben dit al eens geprobeerd..voor een klant toen het stuurhuis backorder stond.de keering was door ons niet te vinden...ook niet bij de lager/keeringen grosier vreemd genoeg.

hofman (0) PRO, 19 jaar geleden

Vul bij 'google 'zoekmachine in"keerringen op maat"en gelijk heb je het adres die ze gewoon voor je op maat draait.www.technirub.nl
Groeten Michael.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

kijk, das ook een perfecte oplossing..ik hoop dat hun hem wel kunnen leveren. scheelt een bom duiten..

bart885 (0), 19 jaar geleden

Hallo, ik heb het systeem helemaal leegehaald en de voor geschreven groene olie gebruikt, De stuurhoes naar achteren getrokken en alles waar ik bij kon goed schoongemaakt.
Tot nu toe is de lekkage echt minimaal,ik denk dat er nu een milimeter uit het potje is na 3 weken, dus ik blijf het zo nog even proberen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.