Opel Zafira: ombouw GID - CID Siemens 1100 NCDR

Bouwjaar: 2000

wie kan eens even iets vertellen over het ombouwen naar een kleuren info display ? Ik heb nl. een CID gekocht met de bedoeling het te plaatsen in plaats van het grafisch scherm dat er nu in zit. Als radio zit er een Siemens NCDR 1100 met navigatie in. Het CID heeft 2 aansluitingen ,heeft een GID ook 2 stekkers of zijn de 2 stekkers zoiezo voorhanden achter het dashboard ? Kan er ook altijd een CID op een NCDR 1100 ? Ik hoorde ook al its over Can-bus ,heeft mijn Zafira dat ook ?
Ik heb wel al ergens gelezen dat ik het display eerst moet laten afmelden en daarna het nieuwe terug laten aanmelden met een TECH2.

grey

Geplaatst door grey (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

in sommige zafira´s ligt de stekker wel al achter het display. loshalen en controleren lijkt me. en inderdaad moet het toestel en display nadie tyd geprogrameerd worden.

grey (0), 19 jaar geleden

Spijtig maar bij mij zit maar 1 stekker dus kan ik het kleurenscherm vergeten !
Het was trouwens een KJ 24459629 Siemens (splinternieuw ;-( ), zou passen in bepaalde Astra's- Omega's- Vectra's- Zafira's ,maar niet in de mijne.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

overigens, als je het display wilt plaatsen, moet er ook een ander dashboard deel bij. hij past niet in het standaard deel.

grey (0), 19 jaar geleden

En toch zou het voor een handige-harry wel mogenlijk moeten zijn als je hier eens kijkt http://faq.opel-problemforum.com/index.p...
Spijtig genoeg is dat iets te veel voor mij !

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

ik denk dat je in de war bent....op deze site gaat men er van uit dat je en gewone TID hebt en een gid wilt plaatsen ter samen met een ncdr1100

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.