Opel Omega: onregelmatig afslaan/ inhouden

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0MV6

Hallo, ik heb een vraag waar de Opel garage en een andere garage niet uit komen.Het gaat om een Omega 3.0MV6 uit 98 met ong 220.000 km. Hij slaat af en toe af,opeens.Het is wel altijd als je de koppeling intrapt en hij dus naar stationair terug zou moeten vallen. Als je m dan weer wilt starten geeft hij soms een soort kortsluiting geluid ( piepertje verlichting?) en gaan alle lampjes flikkerend branden. Ook houdt hij soms in (soort stotteren) ook al rijdt je bijv 120. Het is erg onregelmatig. Het vervelende is dat hij het ook doet als je bijv een bocht omgaat en dan knalt natuurlijk ook de stuurbekrachtiging uit, en aangezien mijn vriendin er meestal in rijdt met onze kinderen... het maakt geen verschil of hij warm of koud is. Ik hoop dat iemand een oplossing weet, en ook waar ik m zou kunnen laten maken bijv.
Gr. Joeri

sjorsjoeri

Geplaatst door sjorsjoeri (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

opel 95 (0) PRO, 16 jaar geleden

alle massa punten goed controleren misschien ergens draadbreuk

sjorsjoeri (0), 16 jaar geleden

ok ga ik doorgeven... dank je. Ergens gelezen over een nokkenassensor, zou dat t ook kunnen zijn?
Gr. Joeri

willem62 (0), 16 jaar geleden

hoi,
ik heb hetzelfde probleem gehad met een omega2.0 na het vervangen van een sensor en volgens mij de nikkenas sensor was het probleem over

rewijkfj (0), 16 jaar geleden

Doettie het ook bij een volle tank? Ik merk het zelfde probleem, maar alleen bij een laag brandstofpeil. Mogelijk vuil in de tank.

kleijn (0), 16 jaar geleden

mijn omega liep ook onregelmatig was krukas sensor zit naast olie filter wat dat andere betrft is je accu niet aan vervanging toe ?succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.