Opel Astra: onregelmatig lopen en schokken met rijden.

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: GLS 16I

Wie heeft er een oplossing?! Motor loopt onregelmatig en met rijden stottert hij flink, zelf dacht ik aan de temp. sensor maar met een nieuwe blijft probleem nog. Naar mate de motor warmer wordt word het probleem ook minder of is zelfs helemaal weg. Bougie's +kabels zijn reeds eerder verv. Verdeler is oke.
Benzinedruk probleem? Nog niet gemeten.
Wie kan mij helpen?!!

Jekkie

Geplaatst door Jekkie (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gardejonge (0) PRO, 16 jaar geleden

Zit er een electr. klepje in de brandstofretour slang ? wil wel eens kapot zijn en hierdoor een soort van vacuumlekkage veroorzaken.
Inlaatspruitstukpakking of pakking onder injectiehuis wil ook problemen geven . Even motor laten draaien en met zeepsop oid de plekken langs .als motor hierop reageert is dit de boosdoener

lk1zhm (0), 15 jaar geleden

Ik heb een Astra 16i GLS die loopt ook onregelmatig,vooral als ik in de tweede versnelling rij stotterd hij enorm.Schakel ik door wordt het minder maar trek ik weer op en kom in 2 dan begint hij weer. en bij een konstante snelheid van 120km p/u schokt hij ook een beetje.Dit probleem is niet continu maar de ene keer vaker dan de andere keer,ik tank wel altijd de zelfde merk benziene.Wat is hier het probleem van?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.