Opel Omega: onstabiel toerental bij ralenti

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000 cc

Wegens uitvallen van motor bij stationnair draaien heb ik een nieuwe nullastregelaar (stationnair regelaar) geplaatst.Motor valt wel niet meer uit bij stationnair draaien maar het toerentaal is niet heel stabiel. Ben toch naar een Opel garage gegaan voor nazicht. Daar deelde men mij mede dat de pakking van de stationnair regelaar "verkeerd" geplaatst was.. Hoe kan dat nu? Er is ,zo meen ik,toch maar 1 manier om die pakking er tussen te zetten.Er is toch een voor-of achterzijde aan.-Ik weet niet wat er verder in de garage werd uitgevoerd,maar de ralentin is nu wel beter.
(PS: wel 125 euro faktuur)

Le Galant

Geplaatst door Le Galant (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Le Galant (0), 9 jaar geleden

Ik zal zelf de oplossing plaatsen. De dichting van de nullastregelaar werd door mij ondersteboven geplaatst,waardoor de openingen van de nullastregelaar niet meer overeenkwamen. Vandaar onstabiel ralentitoerental.Spijtig van mijn 125 euro.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.