Opel Astra: Opel astra 2.0 dti start slecht bij alleen koude start

Bouwjaar: 2002

Hallo, mijn opel astra station 2.0 dti start alleen slecht bij de koude start. Startmotor draait goed rond en voorgloeien geeft hij ook aan dat gebeurt. Wel gaat dan tijdens het "niet" starten het verklikkerlampje auto met steeksleutel branden. Nadat de auto gestart is, samen met veel rookontwikkeling (grijs/wit achtig) gaat na 10 meter rijden het verklikkerlampje weer uit. Start ik de auto dan weer opnieuw dan doet hij het als normaal. Wie kan me helpen of diagnose stellen?

Alvast bedankt...

Steffan

stefke101

Geplaatst door stefke101 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

humpy-dumpy (0), 18 jaar geleden

waarschijnlijk zijn de gloeibougies defect, deze zijn zeer eenvoudig te kontroleren door de dealer, deze kan de computer uitlezen waar deze fout zelfs in staat.

driek (0), 18 jaar geleden

of met een multimeter doormeten: geen weerstand = OK
meestal gaan ze achter elkaar kapot

stephan11130 (0) PRO, 18 jaar geleden

het in een directingespoten diesel die heeft eigenlijk de gloeibougie niet nodig maar vaak licht het aan de retour slangentjes van de verstuiver tot aan de pomp of de plaatjes onder de verstuivers als er olie bij de retour leiding zit is dat ook niet goed beide een opel probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.