Opel Astra: opel astra 2000 is nu 2 x uit geslagen tijden een stuk te hebben

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Hoi

Vandaag was de 2x keer dat onze opel astra station uit 2000
Is uit gevallen
1 ste keer viel hij zomaar uit tijden het uitvoegen op de snel wel kom hem net nog een beetje aan de kant krijgen alle lampjes op dashbord gingen branden en deed daarna niks meer toen weg gesleept door de anwb die heef toen gekeken heeft dingen nij het bougieblok door gemeten en ingespoten toen starte hij gelijk weer nu paar weken verder hebben een stuk gereden en bijna thuis eerst de auto beetje stotteren en bij aankomst in de straat uitvallen en weer alle lampen op dashbord branden toen niet gelijk willen starten na paar keer proberen wel paar meter kunnen rijden en weer uit vallen
Toen even gewacht en toen starte hij weer gewoon
Wat is dit iemand een idee

svk2703

Geplaatst door svk2703 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 8 jaar geleden

Defect pomprelais is een mogelijke oorzaak........

ronny530 (0), 8 jaar geleden

Als de man van de ANWB het bougie blok ook wel ontsteking genoemd inspuit betreft het een noodreparatie zaak is dan dat u bij thuiskomst de boel laat nakijken bij de garage. Nu heeft u weer dezelfde problemen dus is de ontsteking weer verdacht want die gaf toen ook al problemen toch!!!.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.