Opel Astra: opel astra gsi x20xev

Bouwjaar: 1995

hoi heb een astra gekocht deze liep op 3 cylinders en heb daarna gelijk bougiekabels vervangen ben gaan rijden maar na ong.25 kilometer ben ik gestopt omdat hij inhield en vermogen wegzkte gelijk gekeken onder de auto en zag dat de kat roodgloeiend was en de motor liep weer op 3 cylinders heb daarna A.N.W.B gebeld en die beste man zei dat de bobine weleens kapot zou zijn ,daarna moest ik even wachtte op transport en heb de auto gewoon nog laten lopen en liep op 4cylinders thuis gekomen heb ik bougies,katalysator en tweedehands bobine vernieuwd maar nu nadat ik de bobine vervangen loopt hij helemaal niet meer op 4cylinders ,morgen plaats ik een nieuwe bobine erop in de hoop dat het dit is.Toen ik gisteren de kat vervangen had heb ik gestart en liep hier mooi op 4cylinders maar gaf gas en daarna weer op 3cylinders.Hebben jullie suggesties wat het dan kan zijn

johanmgb

Geplaatst door johanmgb (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb dit probleem nu bij een vectra-B 2.5 V6.

Heirvan is de behuizing van de bobine op 3 plaatsen gescheurd en zitten er doffe plekken op de buitenkant van de bobine door verhitting. zal de leeftijd wel zijn. (180 Dkm en 8 jaar)

Deze loopt dus mooi op 6 cilinders ook als je rustig rijdt, maar als je wil gaan trekken gaat ie p 4 en soms 3 cilinders, en dat is behoorlijk beroerd met een automaat.

Willem

johanmgb (0), 16 jaar geleden

hoi eindelijk opgelost was de disbobine bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.