Opel Astra: Opel Astra H 2006 Centrale portiervergrendeling werkt nie

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: z1.9DT

We hebben een een opel astra uit 2006 met het volgende probleem .

De centrale portier vergrendeling werkt niet met de sleutel en werkt niet met de afstand bediening in de sleutel. de knop op het dashbord werkt wel .

Als je de accu pool eraf haalt en weer er op doet werkt alleen de afstandsbediening maar hij werkt niet met de sleutel .

als je de motor een keer start werkt de vergrendeling op de afstandsbediening ook niet meer . als je de accupool er weer af en erop doet doet werkt de afstandsbediening weer.

we hebben de auto uitgelezen ( met snap on ) geen fout codes .

wie heeft een idee wat hier mee mis is .

gr Alberto

alberto703

Geplaatst door alberto703 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

downforthecause (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb je verhaal even 4x moeten lezen maar ik begrijp dat hij ook niet werkt met de sleutel in je portierslot en dan handmatig de deur op slotdraaien..of vergis ik me?
Kun je evt. in een datalijst zien of hij het signaal ontvangt als hij niet niet werkt dat hij wel opdracht geeft om te vergrendelen??

Heb je het met beide sleutels? Ik vermoed dat er iets je signaal nl. blokkeert, en zodra je de accupool eraf haalt hij weer gedeblokkeerd word.

Zoals ik zei ik zou eerst kijken in je datalijst of hij het signaal ontvangt van de afst. bed het zou ook nog kunnen zijn dat hij blijft hangen op je sleutel dat hij constant aan het vergrendelen is (net of je knop constant indrukt)... Daarna zou je eens kunnen proberen het regelapp. van je deur lv los te koppelen, het regelapp. zou weleens problemen kunnen geven (evt. water erin ofzo??of slecht contact/stekker net niet goed er meer op) dat soort dingen, kabelbreuk? enz....

Ook geen foutcodes in de CIM?

Succes..

karelgol (0), 11 jaar geleden

Zelfde met mijn astra gehad. Het bleek een sensor in het contactslot te zijn die signaleerde dat de sleutel er nog inzat. Is volgens mij opgelost met contactspray.

opc8275 (0) PRO, 11 jaar geleden

JE centrale vergrendeling werkt nooit met de sleutel in de bestuurdersportier bij astra H , dit is zo door opel ontworpen . Dus als je daar aan de sleutel draait , gaat enkel de linker voordeur open of vast . de rest dus niet
enkel je afstandsbediening of het knopje op het dashbord kan je gebruiken om alle deuren vast of los te doen

alberto703 (0) PRO, 9 jaar geleden

contactslot vervangen probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.