Opel Astra: cd70navi werkt niet meer!

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9cdti 120pk

Ik heb hier een astra H staan waarvan de dynamo was gesneuveld, deze vervangen en alles werkt weer als voor heen. Alleen de navigaite werkt nu niet meer, als ik op de knop duw om de navi cd uit te werpen dan gebeurt er niets. Zou de navi module nu ook gesneuveld zijn door de dynamo die uitgebrand is! Is de navigatie uit te lezen bij de opel of terug te aktiveren misschien?
Is deze misschien te resetten misschien?

snaponboy

Geplaatst door snaponboy (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

downforthecause (0) PRO, 12 jaar geleden

Meestal zijn de radio's stuk, als ze dit euvel gaan vertonen, je kunt ze laten repareren...Ik zie persoonlijk geen link met de dynamo eerder een geval van samenloop van omstandigheden...

brunovanderjeught (0), 12 jaar geleden

Als u een druppellader ofdergelijke hebt gebruikt om bv. het radiogeheugen te bewaren, dan is deze navi zeker gesneuveld.

snaponboy (0) PRO, 12 jaar geleden

Okay waar kan ik deze laten repareren?

downforthecause (0) PRO, 12 jaar geleden

www.google.nl/www.marktplaats.nl/www.speuders.nl enz. en even zoeken op reparatie cd70 navi opel ofzo er zijn diverse bedrijven in Nederland ik heb geen ervaring met allemaal dus er zit er vast ook wel 1 in jou buurt vermoed ik.

kleijn (0), 12 jaar geleden

zou even langs de opel rijden misschien moet die wel ingelezen worden of zo

Ramjod (0) PRO, 12 jaar geleden

Verotronics in Eindhoven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.