Opel Astra: Opel Astra H Start niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

Opel Astra H start niet maar de motor gaat goed rond hij wil een enkele keer wel aan slaan na veel starten maar dat is zelden.

Foutcode's uitgelezen maar niks kunnen vinden, brandstof pomp in de tank geeft goed brand stof, ontsteking uitgewisseld met andere auto.

Iemand nog suggesties of ideeën ?

Alvastbedankt

dirk onderwater

Geplaatst door dirk onderwater (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ceesie1583 (0) PRO, 10 jaar geleden

Hoi
Heb je het al geprobeerd met de reserve sleutel?
evt. de cim opnieuw programmeren

groetjes Ceesie

Opeltje (0) PRO, 10 jaar geleden

al een oplossing gevonden?

dirk onderwater (0) PRO, 10 jaar geleden

het is weer eff geleden

ik heb bij deze auto van alles geprobeerd en gezocht onderrand ook of hij goed brand stof kreeg en dat kreeg die op het moment dat ik de slang van de brandstofpomp los nam dus dacht ik dat het goed was. tot dat ik de rail druk ging meten en er achter kwam dat deze maar 1 bar was in plaats van 4 bar vervolgens heb ik besloten om de brandstof pomp te vervangen op het moment dat ik de brandstof pomp uit de benzine tank had gehaald en de brandstof pomp is goed bekeek kwam ik er achter dat er om de overdruk klep van de brandstofpomp een o ring zat die stuk was. vervolgens een nieuwe o ring gemonteerd om de overdruk klep en de pomp weer terug geplaatst in de tank en het was meteen starten en lopen en de rail druk was netjes 4 bar.

let op dit was bij een opel astra 1.8 16v met 1 leiding brandstof systeem deze motor heeft bijvoorbeeld ook geen egr klep.

mvg Dirk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.