Opel Corsa: opel corsa contactslot vervangen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200

reeds twee nieuwe contactsloten proberen monteren maar het lukt niet om het nieuwe contactslot tot op het einde te duwen
het hefboompje dat je moet indrukken om de cilinder in het gat te duwen breekt af
hoe kan ik het contactslot tot het einde duwen?

snoeck

Geplaatst door snoeck (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Staat je elektrisch gedeelte wel op de juiste stand?En heb je deze ook vernieuwd?

Heb je de clip van je stuurslot naar beneden geduwd voordat je het slot er in duwt deze zit in de houder van het slot als je erin kijkt is het de clip rechteronderzijde in het het gat waar je contactslot ingaat deze even met een schroevendraaier naar beneden drukken anders gaat je slotcilinder niet ver genoeg erin?

Heb je het contactslot in de stand staan zodat de clip bovenop de slotcilinder ingedrukt kan worden voordat je het in de houder duwt?

snoeck (0) PRO, 11 jaar geleden

Is het volgens u ook nodig/beter om het elektrische gedeelte ook te vervangen? De pin aan het contactslot was afgebroken, is het dan ook nodig om het plastieken/elektrische gedeelte ook te vervangen?

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik zou het mee vervangen.

snoeck (0) PRO, 11 jaar geleden

het is gelukt, lipje in het contactslot aan de linkerkant vergeten naar beneden te drukken samen met de vergrendeling van het stuurslot
bedankt voor het advies.
bert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.