Opel Corsa: Opel corsa D kachelpaneel

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.3

Hallo iedereen,

Ik ben bezig mijn kachelpaneel eruit te krijgen. Ik heb hiervoor handleidingen gelezen, en dit forum helemaal doorgespit. Ik ben al een eindje, het paneel is naar voren geschoven, maar zit aan de achterzijde nog vast door de buitenste draaiknoppen, en ik ben ook niet van plan dit helemaal los te maken, want dit is niet nodig. Wel wil ik het zwarte (voorste) gedeelte los krijgen van het witte (achterste gedeelte), maar dit gaat me helaas niet goed af. Rondom zijn de clipjes helemaal los. Ik kan het zwarte gedeelte ook bewegen en wiebelen, maar het lijkt ergens in het midden nog vast te zitten.

Zoals gezegd heb ik overal op internet gezocht, maar ik kan geen duidelijke uitleg vinden over hoe deze nou precies los kan. Ik kan ook geen schroefjes o.i.d. vinden waar ze aan elkaar vast zitten. Misschien aan de achterkant iets dat ik over het hoofd heb gezien?

Alvast bedankt voor je tijd en reacties!

Daze

Geplaatst door Daze (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 9 jaar geleden

Bedieningspaneel moet er eerst helemaal uit alvorens dit te kunnen delen. Aan de achterzijde eerst alle bedieningskabels losmaken ( aan kachelhuiszijde )en stekker verwijderen. Hiervoor moet o.a. het dashbordkastje er uit.

Daze (0), 9 jaar geleden

Haha nou gelukkig is dat niet waar. Het bedieningspaneel (oftewel het witte deel) zit nu nog in de auto. Het zwarte deel heb ik helemaal los gekregen. Ik had iets meer kracht moeten zetten, en het was opgelost. Dom van mij, maar uit voorzichtigheid in eerste instantie niet te veel kracht gezet. Bij het dashboardkastje ben ik al helemaal niet in de buurt geweest. De bekabeling is uiteraard wel eerst losgemaakt.

kleijn (0), 9 jaar geleden

dus het is gelukt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.