Opel Corsa 2011: Opel Corsa service lampje brandt

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A13DTE, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 70

Op mijn dashbord brand een service lampje met een autootje en schroevendraaier. Het gaat om een opel corsa bouwjaar 2011 diesel met 250000 km. De monteur heeft het uitgelezen, gereset en van alles geprobeerd maar het lampje blijft branden.

Gieta

Geplaatst door Gieta , lid sinds 1 week geleden

3 Reacties

Hans4040 PRO, 1 week geleden

Om welk onderdeel gaat het volgens de garage..?

Gieta, 1 week geleden

Hoi Hans, de monteur deed de motorkap open en hij wees aan de rechterkant, en zei dat een onderdeel kapot is en deze vervangen moet worden. Het ging om een schroef die hij mij liet zien, alleen was deze niet goed. Het moest een driekoppige schroef zijn. Dat is het enige dat ik weet.

harry4203 PRO, 1 week geleden

Maak een foto van het onderdeel, als je nog weet waar het om gaat. dit gaat zo echt niks worden voor ons. Dat lampje kan om 1001 verschillende redenen branden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.