Opel Omega: Opel Omega 1998: Centrale vergrendeling stuk, lampen doen het we

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3 TD

Hallo,

Mijn gehele centrale vergrendeling doet niets meer. Dat wil zeggen, de deuren gaan niet meer open en op slot en ook met de sleurel in het slot kan ik alleen de bestuurderskant bedienen. De rest gaat niet mee. En als ik in de auto zit met de deur dicht en druk het slot naar beneden gaan de andere deuren ook niet mee.
Als ik met mijn sleutel op het knopje van de ab druk gaan de alarmlichten wel knipperen (dus ligt niet aan de sleutel, twee sleutels geprobeerd) maar verder hoor ik alleen in de kofferklep een soort zacht klikje, maar verder niets.

Enig idee waar ik het probleem moet zoeken? Een zekeringetje lijkt mij te simpel aangezien de alarmlichten wel knipperen. Zou het een relais kunnen zijn? En waar zou ik die kunnen vinden?

Voor alle hulp, alvast hartelijk dank!

renediertens

Geplaatst door renediertens (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Zou toch met de zekeringen beginnen..

renediertens (0), 11 jaar geleden

Ik heb me rot gezocht maar kan geen zekering vd centrale vergrendeling vinden. Er is een soort hoofdzekering maar die is goed. Als ik die eruit haal doet ie ook helemaal niets meer. Nu alleen wel de alarmlichten knipperen

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

renediertens,
citeren is niet nodig; gewoon direct antwoorden volstaat.

mvg.
Moderator Problemcar.

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Dan bij een deurmotortje meten of je daar een stuurspanning hebt..

renediertens (0), 11 jaar geleden

Ik zal eens gaan meten. Eerst even een droge dag afwachten want het verwijderen van de deurpanelen is nogal een klusje volgens mij...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.