Opel Zafira: Opel / stuurpomp

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8/ 16v

Hallo opel liefhebbers,

Ik heb vorige week stuurpomp gewisseld ( tweedehands ),probleem was met de oudepomp als motor warm word af en toe had ik bij stuur licht krakende geluid. maar nu met tweedehands pomp heb ik het altijd.maar temperatuur van de auto licht verhoogt voor heen was tussen 80 en 90 graden nu is altijd tegen de 90 graden. wat kan het zijn dat geluid bij het stuur? temperatuur kan van andere pomp ingebouwd is de rest loopt hij goed ik wil op vakantie met de auto kan het kwaad dat geluid bij stuur? heeft iemand zo iets meegemaakt?

Alvast bedank allemaal.

Texas

Geplaatst door Texas (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

GercoXXL (0), 11 jaar geleden

Temp. probleem zal niet door de stuurbekrachtigingspomp veroorzaakt worden, denk ik, maar eerder door een slechte / defekte thermostaat.


Gerco

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

Zafira heeft toch een electrische stuurpomp ????????, dan hebben deze twee problemen niets met elkaar te maken. Kraken in het stuur kan door lucht komen, controleer het niveau in het reservoir.

GercoXXL (0), 11 jaar geleden

Idd, ze hebben een Delphi of TRW elektrische stuurpomp. Heeft m.i. niets met warmteklacht te maken.

Gerco

Texas (0), 11 jaar geleden

niveau in het reservoir is bijna vol, dus is het goed op niveau. moet je pomp ontluchten?

Delphi of TRW zelfte besturing toch in zafira of astra G als TRW eruit en Delphi in kan kewaad zijn???

Texas (0), 11 jaar geleden

Hallo ,

Ik heb toch nieuwe stuurpomp besteeld Morgen komt binnen dan gaan we verwangen.Vraag is als nieuwe pomp op gezet hebben dan moet uitgelezen worden of moet ingeleerd worden?( ik heb vorige bericht gezegt motor wordt warm en zo voor heen had ik dat niet na de tweedehands pomp op gezet begint dat probleempje ik denk de pomp ook niet goed en trekt veel stroom??)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.