Opel Vivaro: opel vivaro schakel probleem

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5dti

hallo ik heb een vraagje ik heb begrepen dat het schakelen via kabels gaat.nu wil ik weten kan je die kabels ook afstellen?
ik heb de koppplaten laten doen.
toen ik hem terug kreeg schakelde hij slecht naar zijn 2e versnelling.terug gegaan probleem was opgelost kabels waren niet goed gemonteerd.schakelen naar zijn 2e versnelling ging weer goed.
dus vooruit rijden geen probleem maar in zijn achteruit zetten wordt nu wel een probleem ik moet diverse handelingen verrichten om hem uiteindelijk in zijn achteruit te krijgen,dus vraag ik mij af of de afstelling wel goed is?teminste als die afgesteld kan worden?
doen ze dat alleen in de garage of moet je dat met 2 man afstellen 1 in de auto om te schakelen en de andere "afstellen".
wie kan mij hier op antwoordt op geven. helppppp
groetjes walapa

walapa

Geplaatst door walapa (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marwess (0) PRO, 16 jaar geleden

je kunt deze versn bakken afstellen met behulp van de kabels en je kunt dat alleen doen heb kan ook nog een oorzaak hebben dat de kogel op de bak te ver versleten is
groetjes
martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.