Opel Signum: originele xenon verlichting Opel signum doet niks meer

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0 v6 cdti

van de week viel mijn linker koplamp ineens uit. Dit kan gebeuren dacht ik, moet ik maar even nieuwe lampen bestellen. Helaas kort daarna viel mijn andere lamp ook uit, nu werd het wel erg vervelend natuurlijk. Eenmaal thuis heb ik het contact uitgezet en de auto weer opnieuw gestart. de rechterlamp deed het ineens weer hij flikkerde wel een beetje en na 1 minuut viel deze weer uit.

Vandaag heb ik dus beide lampen vervangen, tot mijn verbazing zaten beide beschermkapjes helemaal niet goed dicht, waardoor er water naar binnen is gekomen. Dit lijkt mij ook de reden dat de lampen kapot zijn gegaan. Maargoed om een lang verhaal kort te maken. Ik heb de lampen vervangen de koplampen zelf krukdroog gemaakt en weer netjes goed afgedicht. Het probleem is alleen dat mijn lampen nog steeds niks doen. Hier baal ik behoorlijk van! zou het kunnen dat er iets mis is met de ontstekingsmodules door het vocht? of zou het iets anders kunnen zijn heb alle aansluitingen al gecheckt. Het betreft hier een Signum van de eerste generatie.

alvast bedankt voor de reacties :)

Lawrence

lagel

Geplaatst door lagel (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Signum? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kleijn (0), 12 jaar geleden

aan de onderkant van de unit zitten de ballasten
kijk daar eens naar

lagel (0), 12 jaar geleden

Heb ze bekeken maar ik zie er niks raars aan, koplampen heb ik er helemaal uit gehad. is het mogelijk het een en ander door te meten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Signum of stel zelf een nieuwe vraag.