Opel Zafira: parkeersensoren zafira b

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

hoi ik wil graag weten of je parkeersensoren onafhankelijk kan uit progm zodat ze het allen achter het doen ,ik heb een schade gehad en heb ik er een bumper op gezetzonder pdc en bij de daeler zijden dat het kon maar het lukt nu niet ,maar het lijkt mijn sterk dat het niet kan want je kan ook een zafira bestellen met allen achter,ik hoor het als iemand wat weet gr rico

rico33

Geplaatst door rico33 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zou ook gegokt hebben dat het wel kon, maar voor hetzelfde geld zijn het 2 verschillende computers en kan het dus niet.
Je hebt denk ik 2 mogelijkheden: goede voorbumper met pdc erop, of het systeem totaal uitschakelen (computer weghalen).

kleijn (0), 14 jaar geleden

als het om de sensoren gaat die kapot zijn kun je die gewoon los kopen
mvg willem2

rico33 (0), 14 jaar geleden

hoi old ford bedankt voor je reactie dus als ik het goed begrijp kan ik ook een ander computer proberen te krijgen,maar die moet ook weer geprg worden zeker ?Ben trouwens wel op zoek naar een voorbumper maar kabelboom heb ik ook niet meer ,dus ik dacht als het met uitprog van voor en het speeelt achtermaar niet dus.
En kan iemand mij vertelle waar dat comp zit ongv
alvast bedankt gr rico

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.