Opel Cabrio: probleem bij elektrisch dak (opel astra bertone cabrio) softtop

Half jaartje geleden was er een koordje gesprongen die men bache samenhield aan men plooisysteem, die werd vervangen door een ander koordje... enige tijd later voelde ik al dat ik zelf moest helpen om men dak te openen (dat hij niet genoeg kracht kreeg om zelf te openen)
tot over een maand of 2 begon het erger te worden en blokkeerde hij af en toe waarna er een biep-signaal kwam (soms moest ik handmatig open en toe doen) dan werkte ie weer wel en dan ook volledg weer niet... nu is het tot op een punt gekomen dat ie volledig niet meer wil openen en als ik op de knop "openen" of "sluiten" duw dat er een biepsignaal te horen is... Kan ik hier zelf iets aan doen(ligt het aan het elektrisch circuit of aan de pompen?) want aangezien het zomer wordt is het ni echt leuk om met een cabrio rond te rijden die niet meer open gaat en heb ook ni veel zin om hem in de garage binnen te doen en zoveel werkuren te betalen als ik dan als eindresultaat te horen krijg da hij niet meer kan gemaakt worden....

stormen

Geplaatst door stormen (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kleijn (0), 12 jaar geleden

ben geen profi maar weet wel dat er regelmatig storingen aan de kappen zijn
werd onder garantie gerepareerd
weet allen niet of dat bij nog van toepassing is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.