Opel Omega X2.0 DTH: Probleem met brandstofpomp

Bouwjaar: 1998

Een paar dagen geleden stopte mijn Opel na iets van een minuut gedraaid te hebben. Startmotor draait, maar motor slaat niet aan. Eergisteren iemand gekeken naar de brandstofpomp, maar deze slaat totaal niet aan. Ook op de stekker komt geen spanning te staan bij het starten. Het vermoeden is daarom dat het probleem bij het relais zit (wat ik op dit forum wel meer lees). Hij zit bij het linker schutbord in het motorcompartiment, maar ik heb geen idee welke het is. Kan iemand mij uit de brand helpen? Bedankt vast!

WaG!

Geplaatst door WaG! (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nahoj (0) PRO, 18 jaar geleden

volgens mij is het een diesel een dth zijn de retourslangetjes niet lek bij de verstuivers? ze zijn gevoelig voor lucht.

WaG! (0), 18 jaar geleden

Gisteravond was de auto weer gemaakt gelukkig. Ik heb de hand weten te leggen op de schema's van de auto. Het vermoeden was aardig goed, maar het relais bleek niet kapot te zijn, maar wel de zekering die ervoor zat. Ik zal bovenstaande tip wel onthouden, voor het geval dat hij weer moeilijk doet. Bedankt voor je reactie in ieder geval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.