Opel Astra: Probleem vervangen stadslichten.

Bouwjaar: 2005

Ik bezit een GTC met xenon-lampen. Nu wil ik graag de stadslichten (W5W)uitwisselen voor wat blauwere exemplaren (past beter bij de xenonverlichting.

Ik krijg alleen de lampjes niet uit de refectorhuis geklikt.

Iemand ervaringen, tips enz hoe dit het beste en gemakkelijkste aangepakt kan worden?

Golden3791

Geplaatst door Golden3791 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

basje (0) PRO, 18 jaar geleden

aan trekken dan gaan ze los. je kan het beste de stadslicht lampje vervangen door led stadslichtje dan lijkt het supper geen kleur verschil meer. basje

Golden3791 (0), 18 jaar geleden

Aangezien ik weinig houvast heb (is slecht te bereiken)vroeg ik mij af of er nog andere trucs waren.

Ik had al een setje Bluevisions gekocht, maar als een led-lichtje mooier gaat zijn, dan zal ik dat overwegen (Weet je toevallig een merk?)

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

die ledlampjes is niks... overdag is niet eens te zien of ze branden.. en savonds krijg je een paarse gloed in je lamp unit.

net een kermis atractie, de blue visions zijn mooier dan leds.

basje (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb ze bij de ava shop weg heel veel licht en de zelfde kleur als xenon dus geen kermis atractie!! koste wel een paar centen ik dacht 25,= euro voor een zetje en 2 leds per stadslicht. telefoon nummer 050-3139017 in groningen of op www.ava.nl basje

Golden3791 (0), 18 jaar geleden

25 Euro??? Op Ebay zie ik ze voor 4 a 5 Euro per paar (4 leds per lampje). Ik denk toch dat ik het maar op de Bluevisions houd (ben niet zo van de Autostyle ;-) ). De leds gaan misschien nog problemen geven met het check-controlsysteem van de auto.

Nu alleen nog een hele goede tip om ze gemakkelijk los te trekken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.