Opel opel astra gsi 2.0 8v: probleempje

Bouwjaar: 1992

er ringkeld iets in mijn linker wielkast waardoor de auto nu ook links voor wat lager ligt! rechts duw je 2 vingers tussen het wiel en spatbord en lings net 1!! beetje vreemd volgens alles zijn t niet men schokbrekers maar wat dan wel? kan iemand mij helpen?? groetjes rick

mrgsi

Geplaatst door mrgsi (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

gebroken spiraal ?

heo ben je er zo zeker van dat het de schokbreker niet is ?

Stefan

Santa (0), 18 jaar geleden

Omdat de VEER de auto draagt en de schokbreker niet. Indien het een dubbelwerkende gas gevulde schokdemper is, zou deze de carrosserie ook iets omhoog kunnen duwen.
Opkrikken, wiel eraf en eerst maar eens de veer GOED bekijken!

mrgsi (0), 18 jaar geleden

omdat ik in de garage ben geweest

mrgsi (0), 18 jaar geleden

hey santa dus jij meent dat het mijn veer kan zijn? ik heb men wiel er al afgehad en overal aan getrokke maar t doet nix

Santa (0), 18 jaar geleden

Je moet altijd voorzichtig zijn met het stellen van een diagnose op afstand....
In 1e instantie zou ik de veer verdenken. Beetpakken en trekken zegt niet zoveel. Je moet KIJKEN of de veer over zijn gehele lengte nog goed is. Ze willen wel eens breken in het onderste of bovenste gedeelte.
Wanneer je zeker weet dat je veer goed is, kun je verder gaan kijken. Is de klacht INEENS gekomen of geleidelijk aan? Heb je iets geraakt of ben je door een diepe kuil gereden?

mrgsi (0), 18 jaar geleden

hey santa heb de veer bekeken maar die s goed! het kwam geleidelijk aan eerst ringkelen en nu ligt hij wat lager aan een kant.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Geloof maar dat santa wel gelijk heeft. Schokbreker heeft niets te maken met hoogte van auto. Veer is wel degelijk stuk, of de veerschotel is zo verrot dat de veer er door heen steekt! Kan niets anders zijn, punt uit. Bekijk de veer maar wat beter, zul je zien dat er aan het eind een breuk zit. Het stukje wat is afgebroken is er tussenuit gevallen. Einde discussie!

vriendelijke groet, Sytze

stefan84 (0), 18 jaar geleden

en zo is dat Sytze ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.