Opel ASTRA SPORTS TOURER: Problemen met het geluid van de telefoon op Bluetooth

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B14NET, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 103

Hallo,

Ik rij sinds mei 2017 met veel plezier in mijn Oper Astra Sports Tourer 1.4 Turbo uit 2015. Alleen baal ik van de Bluetooth in deze auto. Als ik mijn telefoon (iPhone6 of iPhone7) koppel met Bluetooth dan zakt het geluid weg tot een onverstaanbaar niveau. Of ik nou stil sta of rij maakt hierbij geen verschil. Het geluid schommelt van net wel naar absoluut niet hoorbaar tijdens het gesprek. Het maakt daarbij ook niet uit of de telefoon al dan niet aan de lader zit. Het geluid van mijn installatie staat op het hardste niveau.
Ook vind ik het raar dat ik mijn telefoon alleen maar kan koppelen met Bluetooth voor de telefoonfunctie en niet ook als mediaplayer.
Heeft iemand soortgelijke ervaring? Is er een oplossing bekend?

Met Vriendelijke Groet,
BP

B.P.

Geplaatst door B.P. (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.