Opel Vectra: Radio slede verwijderen

Bouwjaar: 1999

We willen een andere radio plaatsen maar weten niet juist hoe we de slede moeten verwijderen?Radio verwijderen was geen probleem.De slede heeft binnenin een vaste aansluitingsfiche wanneer je de radio erin klikt alles verbonden is.Nu moet die slede eruit omdat de andere radio zo geen verbinding heeft.Een gewone slede heeft normaal aan de zijkanten geperforeerde gaatjes en als je die indrukt dan zit de slede daar mee vast.Nu eens vlug gekeken ....en zie nergens aan de zijkanten en zelfs onder of boven niet dat die slede ook zo zou vast zitten door die geperforeerde(gaatjes) ijzerkes naar biuten te duwen?En natuurlijk krijg ik ze er niet uit!!!!Weet iemand hoe zo'n slede ergens zou vast gezet worden of hoe ik ze kan verwijderen?
Mvgr MD

dupl-u-18337-5dd14a0449b60+md

Geplaatst door dupl-u-18337-5dd14a0449b60+md (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kabel (0), 17 jaar geleden

volgens mij zit slede op achterplaat vast met 1 torx boutje aansluitingen kan je er zo uit klippen

dupl-u-18337-5dd14a0449b60+md (0), 17 jaar geleden

Aangezien ik vlug eens heb gekeken en niet met verlichting kon alles nader bekijken kan je wel gelijk hebben dat het achteraan ergens bevestigd is met een torx boutje.
Alvast bedankt voor de tip.
Mvgr MD

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.