Opel Tigra: Radio vervangen

Bouwjaar: 1995

Hallo, ik heb een tigra met een originele opel radio (Philips DC 347). Maar wil graag weten hoe ik deze los moet halen. Ik kan wel wat gaan klooien, maar ben bang dat ik iets beschadig...

Is er misschien nog iemand geinteresseerd op een originele opel radio? werkt nog perfect, alleen ik wil een cd speler hebben, heb de auto net gekocht en daar zat ie in.

klaasvaak6320

Geplaatst door klaasvaak6320 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

dijk2244 (0), 19 jaar geleden

zitten er niet van die kleine gaatjes in? waar je een pennetje in moet drukken. Volgens mij heb ik nog ergens zo'n radio liggen, als ik em kan vinden hoor je hoe de klemmen zitten.

groet,
Ton

klaasvaak6320 (0), 19 jaar geleden

ok bedankt!
er zitten inderdaad 4 gaten in, lb, rb, lo en ro

roykejanssen (0), 19 jaar geleden

in die 4 gaten zitten inbusschroefjes, deze eruit draaien en dan in alle 4 de gaten een spijker steken. Je kunt hem er dan zo uit trekken

klaasvaak6320 (0), 19 jaar geleden

het is inmiddels gelukt, met 4 tandenstokers. daarna nog wel een hoop kracht zetten om hem er daadwerkelijk uit te halen, maar nu is het goed.

bedankt!

Alice286 (0), 19 jaar geleden

Ik heb ook zo'n originele Philips CD/Radiospeler die ik er niet uitkrijg (Opel Tailgate 1995). 'k Heb lb, rb, lo en ro ook van die gaatjes op de speler gezien. Kan de speler op dezelfde manier eruit worden gehaald zoals hierboven omschreven?

klaasvaak6320 (0), 19 jaar geleden

Dat denk ik wel..

ik heb er gewoon tandenstokers in gestoken, alleen die van mij zat wel héél erg vast, dus moest em er echt met kracht uit trekken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.