Opel opel tigra: alarm

Bouwjaar: 2005

Tigra B 2005 met alarm

wanneer je de wagen vastdoet met de afstandsbediening en dan mechanisch met de sleutel open gaat het alarm af ; is dit zo ???? De 2de sleutel heeft geen afstandsbediening .

WEET iemand een oplossing ?


DANK

opc8275

Geplaatst door opc8275 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

sleutelgek (0) PRO, 19 jaar geleden

opc, daar is geen oplossing voor. zoals je weet is de safe lock stand verdwenen...dus ook geen schakeing meer in de deur helaas. enigste oplossing....een tweede handzender er bij bestellen.

opc8275 (0) PRO, 19 jaar geleden

da's wel erg ! je betaalt zoveel voor zo'n speelautootje en je kan er niet ongemerkt je deur mee openen zonder het alarm te laten afgaan ! ik vind da tegenwoordig triestig bij Opel
vroeger kon da allemaal en nu nie meer . De voorruitgang zeggen ze dan

tijne (0), 19 jaar geleden

opc wat je nu zegt klopt niet natuurlijk want als je met de sleutel de deur open doet en het alarm zou neit af gaan dan kunnen ze ook met een schroeven draaier je deur slot forseren en dan gaat het alarm neit af dus dan heeft het alarm geen zin.

en daarom heb je de ab nodig.

gr tijne

opc8275 (0) PRO, 19 jaar geleden

waarom kan je dan bij een astra g met alarm de deur wel met de sleutel openen zonder dat het alarm afgaat ???? ( ook bij corsa b , astra f , vectra b , omega b , ...... )

sleutelgek (0) PRO, 19 jaar geleden

dan moet je bij opel zijn.....op zich niet een rare zet dat ze dit doen overigens...ook al forceren ze het slot...het alarm gaat nu wel af als je hem er met de ab hebt opgezet...vroeger schakelde je dan ook het alarm uit.

tijne (0), 19 jaar geleden

het is puur een nieuwe door voering van opel om hun autops beter te bevijligen en daar mag je best blij mee zijn lijkt mij.

gr tijne

opc8275 (0) PRO, 19 jaar geleden

maar waarom levert opel dan een 2de sleutel zonder afstandsbediening , als je hem toch niet kan gebruiken ?? Da is nie logisch !!! ik denk enkel voor besparing !

sleutelgek (0) PRO, 19 jaar geleden

moet je als verkoper er bij verkopen he....net als het rokers paket...en bij een vw luppo de hoedeplank...enz

opc8275 (0) PRO, 19 jaar geleden

dan moet je de sleutel zonder afstandsbediening wegsmijten ? want je kan er de auto toch niet deftig mee openen zonder dat 't alarm afgaat .

leo6528 (0) PRO, 19 jaar geleden

dit is een fout van Opel de schakelaar uit het L.portierslot is verwijderd, je kan alarm alleen uit zetten met de handzender.
Even melden bij de dealer deze moet eenn sleutel en handzender bestellen. Opel betaald.

Leo

opc8275 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bedankt Leo voor de tip !
heb je dit ook al bij tigra B voorgehad ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.