Opel Meriva: Rammeltje opsporen

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4T

Ik heb sinds kort een splinternieuwe Meriva B. Fantastische auto alleen heb ik een klein rammeltje (tik) erin zitten dat ik telkens hoor als ik over een verkeersheuvel rij of over een richel in de snelweg. Van beiden hebben we er nogal veel in Nederland. Het lijkt in de plastic kap rond het stuur te zitten of het dashboard daaronder.

Heeft iemand tips om zo'n rammeltje te lokaliseren? Ik wil best wel iets losschroeven maar het hele dashboard gaat me te ver. Nog handiger zou zijn als het een bekend probleem(pje) is.

Paulus333

Geplaatst door Paulus333 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Meriva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

BjornSP (0) PRO, 12 jaar geleden

Uhm, terug gaan naar de dealer waar je hem gekocht hebt. Garantie!

Paulus333 (0), 12 jaar geleden

Klopt, maar de dealer heeft waarschijnlijk hetzelfde probleem plus het feit dat hij er niet dagelijks meer rond rijdt. Als ik het zelf niet kan vinden gaat hij natuurlijk wel terug naar de dealer.

BjornSP (0) PRO, 12 jaar geleden

De dealer heeft die auto aan jou geleverd, dus als er iets is wat niet goed is moet je terug naar de dealer en niet zelf gaan rommelen. De Dealer heeft mensen in dienst die weten hoe alles vast zit en zonder beschadiging kan worden los gehaald.

Tevens, als dit een bekend probleem is weet de dealer hier van en is het zo opgelost.

Paulus333 (0), 12 jaar geleden

Eindelijk eens de kans gehad om langs de dealer te gaan. De rammel is opgespoord en verholpen. Bij het monteren van de trekhaak was een kap net boven de pedalen niet goed vastgezet.

primera p11 (0), 12 jaar geleden

Een goede tip,nooit zelf sleutelen aan een auto die nog in de fabrieksgarantie zit.
Als ze zien dat er iemand aan heeft gezeten ben je gelijk van je garantie af.
Altijd van af blijven!.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Meriva of stel zelf een nieuwe vraag.