Opel Corsa: remdrukregelaar

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo

ik was vandaag met mn auto op keuring en is afgekeurd op koplamp links zit los ( corsa eigen het clipje afgebroken )en op de remdrukregelaar de goeie man zei tegen die moet je gangbaar maken hoe kan ik dat doen ?? euh met wd40 of kruipolie en dan met tang los maken ? en waar ken ik de remdrukregelaar vinden bij de corsa B 1993 ?? foto??

wacht op jullie reactie

Danny

dannypi

Geplaatst door dannypi (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Wd 40 is alleen goed om metalen delen gangbaar te maken ! Dus niet op rubber hoesjes spuiten ! Die remdrukbegrenzer is gemonteerd midden bij de achteras.
Hefboompje even een paar tikjes geven op het scharnierpunt en na het gangbaar maken geef het scharnier wat vet ,de winter komt er weer aan . !!
Succes.

dannypi (0), 11 jaar geleden

je bedoelt met rubber hoesje waar de je de handremkabel aan vast monteerd???

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Ook aan die remdruk- begrenzer/regelaar zitten rubber onderdelen . Bijna niet te zien maar WD40 maakt dat WAARDELOOS . Daarom ,...gebruik wat kruipolie op plantaardige basis en alls komt goed. !!

dannypi (0), 11 jaar geleden

snap het niet meer de apk-meester zei dat remdrukregelaar gangbaar maken die zit onder de auto zit het enige wat ik gezien heb is handremkabel splitter

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Normaal gesproken zit hij aan je achteras vast een cm of 20 vanaf je rechterwiel gezien.

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Hoe kan hij dan zeggen dat hij vast staat . Ben je niet bij die keuring geweest ? Je mag gerust om uitleg vragen bij goed of afkeur
Groet..

kaleido 1 (1425) PRO, 11 jaar geleden

Volg de remleidingen vanaf je achterwielen en je komt hem tegen .

dannypi (0), 11 jaar geleden

hij is door de apk gekomen

thx allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.