Opel Corsa: remlichten branden als je je verlichting aan zet

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,2

ik heb sinds kort het probleem dat als ik mijn verlichting voer niemand kan zien dat ik rem, omdat mijn remlicht continue brand. heb de lamp al vervangen voor een nieuwe, maar nu branden ook allbei de gloeidraden. wat kan er aan de hand zijn?
als ik mijn verlichting niet aan heb is er geen probleem dan zie je de remlichten gewoon. het is alleen als het gewone licht brand.

joselmo

Geplaatst door joselmo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Op de fittingen staat welke lamp er in moet ,kijk lamp voor lamp na of het echt zo is. Verder kan het contact aan de trekhaak de oorzaak zijn . Als er geen trekhaak is dan valt dit af. Als monteur maak je van alles mee. Zoals ,als ik stop en de motor uit zet met mijn voet op de rem ,dan stopt mijn motor niet !!! Vraag je of ze een lamp hebben gewisseld. O maar dat is al zo'n tijd terug. !!! Je zet de goede lamp er in . Dan het res. Bedankt hé .

Willem12089 (0) PRO, 14 jaar geleden

waarschijnlijk verkeerd lampje geplaatst.

controleer bijde kanten van de verlichting eens..

Kloppen de lampjes, kijk dan in het fittingkje naar de 2 metalen contacten onderin, die kunnen ook tegen elkaar liggen, en gebeurt hetzelfde.

Willem

joselmo (0), 14 jaar geleden

ik heb alle lampjes nagekeken en er zitten de juiste in, heb ook de zekeringen van de remlichten en de achterlichten vervangen en heb ook nog naar die metalen plaatjes inderin gekeken, maar het is het allemaal niet.
heeft iemand nog een ander idee?????

Hans4040 (330) PRO, 14 jaar geleden

Sluiting in de bedrading...

kleijn (0), 14 jaar geleden

zou de massa aansluitng eens controleren dan vooral bij de achterlichten roest ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.