Opel Astra: Rijden op LPG g3

Bouwjaar: 1998

Kan iemand mij vertellen of dat deze type Opel uit dit jaar goed op gas rijdt en zijn er snel of veel gebreken bij dit type auto, ik hoor namelijk wel eens het 1 en ander en men roept dat Opel achteruit gegaan is t.o.v. een jaar of 10/12 terug.MVG

mike313

Geplaatst door mike313 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mvdkant (0), 18 jaar geleden

dat opel achteruitgegaan is t.o.v. een jaar of 10 geleden is een feit, net zoals andere merken auto's en gebruiksvoorwerpen in het dagelijkse leven. duitse degelijkheid bestaat al jaren niet meer en komt denk ik ook niet meer terug.

de reden is o.a. milieu. dingen moeten gemakkelijk te verwerken zijn.
kosten, het mag allemaal niet teveel kosten
vervangen. tegenwoordig worden dingen zodanig gemaakt dat ze maar een paar jaar mee gaan want vervangen van onderdelen levert geld op. zouden ze auto's maken die een mensenleven meegaan dan bouwen fabrikanten hun eigen graf.

als voorbeeld te noemen, vaillant. producent van cv ketels en geisers. die vroegere geisers (1978 / 1990) waren bijna onverslijtbaar.(er hangen er nog ontzettend veel van aan de muur)(voor kenners, de mag 135/7 t/m de mag 400/7) koop je nu een geiser van vaillant bij de gamma dan mag je hopen dat hij heel blijft. heb er al diverse afgekeurd van dit merk terwijl ze pas een jaar of 4 oud zijn. die dingen waren levensgevaarlijk geworden (hadden gewoon onderhoud gehad)

groet,
martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.