Opel Zafira 2.2 DTI: Ruis over de radio (CD)

Bouwjaar: 2004

Hai,

Zafira van 1 maand oud en met de CD speler aan hoor je duidelijk het toerental van de motor over de speakers heen brommen. Des te hoger het toerental des te meer herrie. Met de motor uit is het geluid niet hoorbaar. Enkele keren bij de dealer geweest maar kan het probleem niet vinden en zegt niets aan te doen! Het is een origineel Opel (philips) systeem dus met alle ISO-connectoren. Hoor graag van jullie. Bedankt.

Martijn7412

Geplaatst door Martijn7412 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Harold4154 (0), 19 jaar geleden

Martijn, je mag meer van je auto en dealer verwachten. Ik ben geen specifieke opel kenner, maar laat de dealer dan maar eens zwart op wit zetten dat het een produkt eigenschap is. Jij moet het niet accepteren. Een briefje naar Open NL kan natuurlijk ook. Je kunt natuurlijk ook eens bij een andere dealer langsrijden om te vragen of ze het daar wel normaal vinden. Succes.

Driver21 (0), 19 jaar geleden

martijn je moet gewoon terug gaan naar de dealer en als ze het niet kunnen oplossen dan moet je een ander radio claimen is toch garantie ... of je moet je dynamo even na laten kijken want meestal is dat degene die zo een toerentalgezoem geeft maar omdat jou auto van 2004 is dan verwacht ik dat niet iig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.