Opel Vectra: ruiten wisser en achteruit verwarming

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

bij mij doen opeens de intervalruiten wisser van voor en de ruiten wisser achter het niet meer van voor doet alleen normaal en snel de ruitenwisser het en me achteruit verwarming doet het ook niet meer weet niet of dit er mee te maken heeft heb gekeken bij de zekeringen maar dat was oke omdat ze vanvoor het wel doen wie kan me helpen aub??? (opel vectra 2.0 b-cc oxev)

mike44

Geplaatst door mike44 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hobby-monteur (0), 12 jaar geleden

massa in orde?
schakelaar defect?
brandt de controlelamp van de achterruit verwarming?

runtoteun (0) PRO, 12 jaar geleden

Goedendag,

Twee weken geleden nog de complete bedrading doorvoer carrosserie-achterklep gerepareerd bij een station. Daarmee waren de soortgelijke problemen opgelost. Bij deze auto was de zekeringkast ook al deels gesmolten bij de zekering van de wisser achter,

Succes ermee,

Teun

mike44 (0), 12 jaar geleden

dank julie wel voor julie reacties de controle lamp brand niet en het lampje van de buitenspiegel verwarming ook niet ik heb er niet zoveel verstand van maar vraagje: in me zekering kastje naast me stuur zitten naast de steek zekeringen ook vierkante blokjes ook een soort zekeringen (denk ik) er staat op de deksel van de zekeringen dat er ook 2 zijn voor me ruiten wissers kan ik die gewoon vervangen?en hoe duur zijn die ongeveer ? bvbd groetjes mike

hobby-monteur (0), 12 jaar geleden

hier : http://members.home.nl/opeltje/SCHEMA.ht... staan schema's voor de diverse opel modellen,
die vierkante blokjes kunnen wel eens relais zijn,ook die gaan soms stuk,
en zekeringen kun je zonder meer vervangen,wel hetzelfde amperage nemen,zekeringen kosten erg weinig,hoogstwaarschijnlijk het goedkoopste onderdeel van je auto.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.