Opel Corsa 2015: Ruitenwisser achter stopt niet of willekeurig

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Motorcode: A14XER, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 74

Van onze Corsa blijft de ruitenwisser achter heen en weer gaan en stopt vaak niet of ineens halverwege de ruit. Dan weer een aantal keren correct en dan weer niet. De motor is reeds vervangen. Probleem blijft hetzelfde. Wat kan de oorzaak / oplossing zijn. Zou het een massa probleem bij de achterklep kunnen zijn of moet ik het elders zoeken

oscar.manon

Geplaatst door oscar.manon (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Is de bedrading in de doorvoer tussen klep en dak al gecontroleerd

oscar.manon (0), 1 jaar geleden

Nee, bedoel je dan massa van achterklep?

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Er loopt bedrading door een rubberen doorvoer tussen klep en dakrand , als daar een draadbreuk zit en dat gebeurt regelmatig dan kan er vanalles mis gaan.

oscar.manon (0), 1 jaar geleden

Heb de rubber doorvoer nog niet los kunnen maken. Wel heeft de ruitenwisser het 1 maand goed gedaan. Heb voor de zekerheid de scharnieren van de achterklep met contactspray schoon gemaakt. Misschien zit daar een slecht contact. Kan ook toeval zijn. De laatste dagen gaat het weer fout. Zal zo nogmaals de scharnieren insprayen. Rubber loshalen met deze lage temperaturen onder nul heeft wel veel kans op scheuren van rubber.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.