Opel Corsa: schakelaar achteruitrijlichten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 GSI

sinds kort werken mijn achteruitrijlichten 9 v/d 10 keer niet meer. De lampjes en de zekering zijn goed. Heb via dit forum vernomen dat het aan de schakelaar zou kunnen liggen. Nu zou ik graag willen weten waar ik die schakelaar precies kan vinden. Misschien dat iemand een foto van onder de motorkap met een pijltje erbij hier kunnen plaatsen?

Alvast hartelijk dank!

Dens-E

Geplaatst door Dens-E (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Aan de linker voorzijde auto, zijkant bak (voorkant) onder de koppelingbediening. Stekker met 2 polen. Sleutel 19 past.

Gr.

Dens-E (0), 17 jaar geleden

[quote=Petje57]Aan de linker voorzijde auto, zijkant bak (voorkant) onder de koppelingbediening. Stekker met 2 polen. Sleutel 19 past.

Gr.[/quote]
zou je het iets nauwkeuriger kunnen aangeven. kan ik daar via het aangegeven gedeelte op onderstaande afbeelding bij (dus van bovenaf)? of moet m'n auto daarvoor op de brug.... alvast bedankt voor een reactie

[url=http://imageshack.us][img]http://img183.imageshack.us/img183/583/m...[/img][/url]

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Die zit knap vol. Op de brug lijkt me dus makkelijker. Schakelaar zit +/_ 40 cm. naar beneden onder het oliepotje van de stuurbekrachtiger, aan de zijkant van de versnellingbak.

Gr.

Dens-E (0), 17 jaar geleden

[quote=Petje57]Die zit knap vol. Op de brug lijkt me dus makkelijker. Schakelaar zit +/_ 40 cm. naar beneden onder het oliepotje van de stuurbekrachtiger, aan de zijkant van de versnellingbak.

Gr.[/quote]
ok, hartelijk dank!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.