Opel Vectra: Scheefstaan achterwielen vectra 1996 1.7(bovenzijde naar binnen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7td

Mijn achterwielen staan naar binnen / \ . De lagers beginnen wat te ruizen en lijkt er een hobbel in de band te zitten. (banden Michelin) zijn vervangen maar gaf geen resultaat. Ook bonkt de achterkant (rubbers) behoorlijk.
Bovenstaande is al geruime tijd aan de hand. Kan geen speling in de lagers vinden overigens ook geen van de andere problemen. Vectra heeft inmiddels 370.000km gereden.

Reckles

Geplaatst door Reckles (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

draag arm lagers versleten, andere achteras is de beste oplossing, waar de lager invallen is nu niet meer mooi rond maar meer ovaal. de versleten draag armlager komt door een gebruik aan vet, vuil en roest nekken deze lagers

Reckles (0), 14 jaar geleden

Blijft er een vraag, hoe erg is dit, direct vervangen of kan dit een tijd aan. Verder de vraag of deze lagers zelf te vervangen zijn

Reckles (0), 14 jaar geleden

[quote=citroënmonteurtje]draag arm lagers versleten, andere achteras is de beste oplossing, waar de lager invallen is nu niet meer mooi rond maar meer ovaal. de versleten draag armlager komt door een gebruik aan vet, vuil en roest nekken deze lagers[/quote]
Beandkt voor je reactie citroenmonteurtje. Blijft bij mij de vraag of dit direct moet worden vervangen of lang aan kan en of dit moeilijk is te vervangen.

Willem12089 (0) PRO, 14 jaar geleden

De Dwarsarm bussen (ookdraagarm rubbers genoemd / vreemd, komt geen rubber bij kijken, is een kogelbus).

deze veroorzaken in de meeste gevallen het gebonk.

deze zijn wel te vervangen, zelfs aan de auto, alleen is een minipers wel makkelijk om ze eruit te krijgen.

let wel: als de achterveren doorgezakt zijn en de auto staat laag aan de achterzijde, dan gaan de wielen ook schuin naar binnen staan.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.