Opel VIVARO 1.9DTI 2.7T L1H1: Schiet in storing boven 80KM p/uur

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Goedendag,

Ik heb een Opel Vivavro uit 2003 gekocht, 190.000 op de teller, het leek een nette bus maar heb toch na 2,5 maand ineens problemen, de auto schiet in storing zodra ik boven de 80 a 90 Km per uur ga rijden, verliest vermogen en komt niet meer boven de 80 Km welke versnelling ik ook rijd. foto hieronder van het lampje wat gaat branden. Ben naar de Opel garage geweest maar na het uitlezen zeggen ze wel foutcodes te hebben gevonden maar weten verder niet wat er aan de hand is, ze hebben een testrondje gereden ( in de stad dus kwamen niet boven de 80Km per uur) en dachten dat de bus weer gewoon reed. ( 60 euro verder voor het uitlezen maar niks wijzer)

Als ik de bus uitzet en daarna weer start is de melding verdwenen en kan ik weer gewoon rijden, totdat ik weer boven de 80Km kom! ik heb een klus bedrijfje en heb mn busje heel hard nodig! kan iemand mij misschien helpen?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,
Thomas

Thomasso

Geplaatst door Thomasso (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 6 jaar geleden

Hebben ze ook verteld welke foutcodes? Exacte foutomschrijving en/of nummer?

Het feit dat na het uitzetten en opnieuw starten van de motor de melding weg is, zegt helaas niets.
Dat is min of meer gebruikelijk bij diesels.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.