Opel vectra c gts: Siemens NCDC 2015

Kan ik in mijn Vectra de Radio vervangen door een Siemens NcDc 2015,en moet ik hier nog aanpassingen voor doen of codes voor hebbben.

vectra11722

Geplaatst door vectra11722 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Richard (0) PRO, 18 jaar geleden

Moet denk ik wel kunnen, mits de anti-diefstal beveiliging is gedeactiveerd bij het uitbouwen uit de andere auto.
Ook zal je het GPS deel en het display nodig hebben anders werkt het niet.

daninja (0) PRO, 18 jaar geleden

Alleen werkt een 2005 niet over de canbus en een 2015 wel.
Er zou minimaal een 2008 in moeten zitten.

dupl-u-10737-5dd14999b6575+frkoi (0), 17 jaar geleden

waarom die siemens? er is toch veel beter te koop?Is nog een cd-navi, geen MP3, je moet ook een kleurendiplay hebben, Zou eerdervoor een aftermarket toestel gaan, bied meer mogelijkheden. De Siemens zal wel 2e hands te verkrijgen zijn, maar ook software hiervoer is alleen bij de dealer verkrijgbaar, voor heel europa ben je een klein fortuin kwijt. Budget is natuurlijk ook belangrijk, maar ik zou zeker eens kijken wat een nieuw aftermarket toestel kost, maar ook zeker wat je wensen zijn qua navigatie(nationaal, benelux, europa), radio,Bluetooth, evt aansluitopties(versterkers, wisselaar, I-Pod, DVB_T-Tuner), entertainment(DVD-Video). OEM-toestellen blinken vaak niet uit in specificaties, de fabrikant kijkt alleen naar prijs niet prestaties en dat het niet binnen de garantie-periode overlijdt. Vraag eens bij een dealer wat een nieuwe unit COMPLEET kost, wat hier de garantie op is en wat de inbouw kost. Ook wat de software kost per cd, en of ze een europapakeet leveren. Vergelijk dan eens de prijzen met een aftermarket systeem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.