Opel Astra: slecht starten: brandstofpomp kapot?

Bouwjaar: 2000

Ik heb een probleem met mijn Opel Astra. Hij start niet en staat nu bij de garage, die in eerste instantie dacht dat het de gloeibougies waren. Nu blijkt dat de brandstofslang lek was en de monteur hoopte dat de verstuivers niet kapot zijn. Ik lees hier veel over de brandstofpomp en vraag me af of dit een veel voorkomend probleem is bij de Astra en of dit het probleem bij mijn auto kan zijn. En wat kost zo'n pomp? Ik las bedragen van ¤ 2200,-- Kan dit goedkoper??
Alvast bedankt!

dupl-u-19775-5dd14a33cbb70+moppie

Geplaatst door dupl-u-19775-5dd14a33cbb70+moppie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij een bosch service kijken of diesel specialist.

dat is goedkoper dan de opel

Willem

dupl-u-19775-5dd14a33cbb70+moppie (0), 18 jaar geleden

hij staat nu bij een gewone garage, die verkopen alleen occassions dus geen opel-garage. Zou het de brandstofpomp kunnen zijn? De monteur had het over de leidingen en retourleidingen? Die waren vervangen en hij moest nu kijken of de verstuivers niet beschadigd waren. Maar ik ben een leek op dit gebied dus ze kunnen mij alles wijsmaken. Ik vertrouw deze garage overigens wel hoor. Doe er al jaren mijn auto naar toe en heb nooit problemen gehad met ze.

dupl-u-19775-5dd14a33cbb70+moppie (0), 18 jaar geleden

ja, we hebben het over dezelfde auto. Het gaat om het rubberen ringetje die de verstuiver afdekt? Die zou kapot kunnen zijn door het vele starten. Hij staat nu nog bij de garage omdat hij vooral 's morgens problemen geeft met starten. Nu zegt iemand anders tegen mij dat ik naar een opel-garage moet gaan en de computer moet laten lezen zodat de problemen opgespoord kunnen worden. Deze garage heeft die apparatuur niet. We hebben de auto nog niet zo lang en wij gaan altijd naar dezelfde garage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.